Zacusca cu dovlecei (varianta rapida)

de alldaycooking in Zacusca, 30 Iul 2012 | 6418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 gr vinete coapte bio
  • 350 gr ceapa bio
  • 500 gr ardei tocat bio
  • 1 dovlecel bio
  • 350 gr pasta de rosii
  • 300 ml ulei
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • 2 lingurite boabe de piper
  • 7-8 foi de dafin
  • 1 lingurita boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu dovlecei (varianta rapida):

In oala sub presiune am pus uleiul, ceapa si ardeiul tocat, dovlecelul fara samburi feliat. Am inchis oala si am lasat sa fiarba 30 de minute. Dupa 30 de minute am pasat amestecul cu ardei si dovlecel cu ajutorul blender-ului stick. Am adaugat foile de dafin, piperul macinat si boabe. Am pus pasta de rosii, boiaua si vinetele coapte tocate si am amestecat bine. Am inchis din nou capacul si am mai fiert inca 30-40 de minute la foc mic.

Am pus in borcane sterilizate pe care le pastrez in frigider pentru consumul din perioada imediat urmatoare, iar restul l-am pus in caserole pe care le-am pus la congelator. Cu paine de casa (mi-a iesit ca mai buna paine de pana acum, dar bineinteles nu am cantitati pentru ingredientele folosite) este minunata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu dovlecei (varianta rapida)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:38

Imi place! Si totul BIO...bravo!

alldaycooking 1

01.08.2012, 19:22

Am noroc ca primim saptamanal un cos de legume bio plus ce mai au parintii si bunicii mei din gradina. Chiar ma gandeam ca pe cand eram noi mici alimentatia era destul de diferita si cu mult mai putine mezeluri, dulciuri rafinate, sucuri pline de E-uri si toate celelalte chimicale pe care le ingeram. In masura posibilului ar fi bine sa acordam atentie alimentatiei si sa cautam variante naturale.

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 20:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei